Mogelijkheden E-Deck

Wees welkom in onze high-end hangaar, E-Deck, het hoofdkwartier van E-Flight. Het huisvest niet alleen onze Academy, maar het heeft nog veel meer functies. Op deze pagina lees je wat er nog meer mogelijk is!

Bedrijfsuitjes

Nog op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Samen met onze ervaren instructeurs gaat jouw team de lucht in en mogen ze zelf een elektrisch vliegtuig besturen. Dit kan gecombineerd worden met de huur van een van onze meeting ruimte in E-Deck met uitzicht op de landingsbaan. Ook mogelijk i.c.m. een duurzame lunch of borrel.

Download hier de Bedrijfsuitjes Brochure 

Bedrijfsuitje Elektrisch Vliegen

Evenementenlocatie

E-Deck bevindt zich in het epicentrum van duurzame luchtvaart en vormt de ultieme evenementenlocatie. Deze unieke plek, direct gelegen aan de landingsbaan, biedt een dynamische en inspirerende setting voor zowel kleine als grote groepen.

Of het nu gaat om een high-end hangaar die zich perfect leent voor diverse doeleinden of om inspirerende ruimtes voor uw vergaderingen en workshops, E-Deck heeft het allemaal. We bieden bovendien een breed scala aan opties, waaronder diverse cateringmogelijkheden. En natuurlijk is het ook mogelijk om een event te combineren met elektrisch vliegen of een presentatie over de duurzame luchtvaart. 

Download hier de E-Deck Brochure 

E-Campus

In E-Deck is momenteel de E-Campus in ontwikkeling. De E-campus moet hét centrum worden voor alles wat met elektrisch vliegen te maken heeft. Door het samenbrengen van kennis met expertise én faciliteiten, worden alle krachten gebundeld om de duurzame luchtvaart flink te versnellen. Want dat is hard nodig! 


Werkplekken te huur! 
In de E-Campus komt op de begane grond een co-working space met 16 werkplekken met uitzicht op de landingsbaan. In deze open werksfeer zullen een tiental start-ups gaan werken waaronder: DEAC (Dutch Electric Aviation Center), Greenancy, E-Flight Academy, Electric Flying Connection, NRG2FLY and many more... 
Ben je of ken je een start-up die graag werkzaam zou willen zijn binnen de E-Campus?

Mail naar niek@e-deck.nl

Bezoek de E-Deck website

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling
De gedeelde faciliteit E-Deck is een innovatief ecosysteem dat R&D en doorontwikkeling binnen elektrische vliegtuigtechnologie en elektrificatie luchthaveninfrastructuur en grondgebonden activiteiten faciliteert. E-Deck is een fysieke gedeelde locatie waar kennis, expertise en ambitie samenkomen rondom e-luchtvaart. Het gaat daarbij om mkb-bedrijven in samenwerking met kennis- en onderwijsinstellingen. Naast het versnellen van de transitie naar elektrisch vliegen, maakt het Luchthaven Teuge daarnaast een interessante vestigingsplaats voor bedrijven die actief zijn in de ontwikkeling van elektrische vervoersmodaliteiten. E-Deck wordt mede middels financiële ondersteuning vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling gerealiseerd voor 31-12-2023. Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19-pandemie.