Everything about your flight lesson!

Hoe ziet een les eruit?

Na ontvangst krijg je een briefing van de vlucht. Afhankelijk waar je bent in de opleiding varieert de briefing. Als het je eerste vlucht is, krijg uitleg over het vliegtuig. Je leert over de technologie, vliegeigenschappen en de besturing. Na de checklists gedaan te hebben taxiën we naar de startbaan. Daar volgen nog een paar checks en vervolgens stijgen we op om 35 tot 40 minuten in de lucht te blijven. Na de landing rijden we terug naar de hangaar en krijg je nog een volledige debriefing. In totaal ben je al snel zo'n 1,5 tot 2 uur bezig. 

Boek je volledig elektrische vliegles

Waar moet ik zijn?

Je vindt ons op vliegveld Teuge (Teuge International Airport, of EHTE zoals je het zal leren in je opleiding). Onze vliegschool bevind zich in de mooiste hangaar van dit vliegveld, genaamd E-Deck.

Navigeer naar "De Zanden 167, Teuge". Op het vliegveld zitten wij in de laatste oostelijke hangaar. Je ziet de naam E-Deck op de borden staan bij de ingang. Parkeer en loop door de voordeur naar binnen en volg de aanwijzingen. Als de voordeur dicht is, loop dan rechtsom het gebouw in, eerste en enige schuifdeur aan je linkerhand. Eenmaal binnen tweede deur rechts richting de hangaar. Dan rechtsaf naar de hangaar.

Je vindt ons natuurlijk ook op Google Maps

Goed om te weten

🥵 Er is noch verwarming, noch air-conditioning aan boord. Kijk dus naar het weerbericht en trek makkelijk zittende kleding aan.

📷 Neem je GoPro mee. Wij hebben een mount in de cockpit!

💨 Zelfs als het weer goed is kan het toch voorkomen dat we niet direct, of helemaal niet kunnen vliegen. In dat laatste geval hopen we je tijdig af te melden. In het eerste geval moet je soms even geduld hebben. Zelf het weer checken? Ga naar https://metar-taf.com/nl/EHTE

☕️ Er is koffie en thee aanwezig. Wij bieden geen lunch of diner aan.

👯‍♀️ Neem je vrienden, familie of partner mee. Wanneer het er meer dan vier zijn horen we dat graag even van tevoren.  

Last minutes

Wil je snel vliegen en is het nu prachtig weer? Check snel of er nog last-minute vliegles opties zijn.

Boek je volledig elektrische vliegles