5 tips die je niet mag missen op de E-Flight Academy Open Dag tijdens de Piloot en Vliegtuig AirFair Teuge

5 tips die je niet mag missen op de E-Flight Academy Open Dag tijdens de Piloot en Vliegtuig AirFair Teuge
Op zaterdag 9 september krijg je een unieke kans om twee bijzondere evenementen op één dag te beleven! Tijdens de Piloot en Vliegtuig AirFair Teuge wordt tevens de 2e Open Dag van de E-Flight Academy georganiseerd. Beide evenementen zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken!


Met doorgaans zo'n 1500 bezoekers op de Piloot en Vliegtuig AirFair belooft het een bruisende en gezellige dag te worden. Dus aarzel niet en meld je ook nu alvast aan voor de Open Dag van E-Flight Academy. Hier zijn vijf onmisbare tips:

TIP 1: Bewonder elektrische vliegtuigen van binnen en buiten

Heb je ooit willen zien hoe een elektrisch vliegtuig er in het echt uitziet? Dit is je kans! E-Flight Academy heeft niet één, maar vier hypermoderne Pipistrel Velis Electro vliegtuigen die je van dichtbij kunt bewonderen. Wat dit extra speciaal maakt, is dat de Velis Electro 's werelds eerste en enige volledig elektrische vliegtuig is. En als je een van onze instructeurs vriendelijke aankijkt, kun je misschien zelfs even plaatsnemen in de cockpit voor een foto. 

Meld je hier aan!

TIP 2: Stijg op in een hypermoderne E-Flight Simulator

Wil je virtueel ervaren hoe het is om een elektrisch vliegtuig te besturen? Stap dan in onze hypermoderne E-Flight Simulator, compleet met virtual reality bril en een bewegend platform. Hier kun je je vliegvaardigheden testen en oefenen als nooit tevoren. Na je vlucht ontvang je zelfs een certificaat! 

Meld je hier aan!


TIP 3: Duik in de wereld van de elektrisch vliegen

Laat je inspireren door een boeiende presentatie over elektrisch vliegen en de missie van E-Flight Academy. Evert-Jan Feld, onze Head of Training, zal een aantal keer een korte presentatie geven waarin hij uitlegt hoe elektrisch vliegen wordt toegepast bij het opleiden van piloten. Dit is je kans om meer te leren over de technologie en de toekomst van de luchtvaart.

Meld je hier aan!

(📸 Remco de Wit)

 

TIP 4: Ontdek uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Of je nu een aspirant-piloot bent of al ervaring hebt, E-Flight Academy biedt een scala aan opleidingsmogelijkheden. Van de Private Pilot License (PPL) en E-Conversie voor bestaande piloten tot de Commercial Pilot License (CPL), Instrument Rating (IR) en Flight Instructor Rating (FIR). Dit betekent dat er voor elk niveau en elke ambitie een passende opleiding beschikbaar is.

Meld je hier aan!

TIP 5: Vlieg zelf elektrisch tijdens de Open Dag

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen? Tijdens onze Open Dag is dit mogelijk! We bieden speciale elektrische vlieglessen aan tegen een aantrekkelijk tarief en met kortere tijdslots. Wil je dit unieke avontuur beleven?

Boek hier een proefles!

BONUS TIP: Win een elektrische vliegles!

Alsof dit alles nog niet genoeg is, hebben we nog een verrassing voor je. Onder alle bezoekers van de Open Dag verloten we één elektrische vliegles. De gelukkige winnaar wordt na de Open Dag bekendgemaakt. Een kans die je niet wilt missen!

Wat: E-Flight Academy Open Dag
Waar: Luchthaven Teuge - E-Deck - De Zanden 167
Tijdens: Air Fair Teuge
Wanneer: 9 September van 10:00 tot 17:00

Meld je hier aan!