Gezocht: Stagiair Video Content

Wat: Meeloopstage of afstudeerstage, verschillende opdrachten.
Wanneer: Per direct. Of wanneer jouw stageperiode begint.
Waar: E-Flight is gevestigd op vliegveld Teuge. Maar veel kan vanaf huis remote. 
Vergoeding: Marktconform, nader overeen te komen.

Waar zijn we naar op zoek?
Elk inspirerend merk anno nu is natuurlijk ook een onuitputtelijke bron van toffe content. Exact daarvoor zoeken wij versterking. Er is een enorme bak aan video content nodig voor o.a. instructie, e-learning én social media. Want E-Flight’s marketingmachine draait altijd op volle toeren! Daarnaast hebben we verschillende innovatieve opdrachten in gedachten. Denk aan automatisch gegenereerde videos van vluchten met 360 camera's. Narrowcasting oplossingen op grote schermen in de hangaar. En we staan natuurlijk altijd open voor eigen ideeën en formats! 

Kortom, voor deze functie zijn we op zoek naar een ambitieus iemand met mad video- en editing skills. Een doener, maar ook iemand die goed doordacht te werk gaat. Iemand die weet wat er speelt en goed in een team kan werken. 

Wat kan E-Flight je bieden?
Achter E-Flight zit een team van ervaren ondernemers die je een zeer professionele begeleiding zullen geven. Voor deze functie word je begeleid door Merlijn die meer dan 15 jaar actief was als creatief directeur in de Amsterdamse reclamewereld. Hij was verantwoordelijk voor diverse bekende merkcampagnes (Trouw, Transavia, CheapTickets, Simyo en Oxxio) en heeft nu zijn zinnen gezet om de luchtvaart flink wakker te schudden met een fris nieuw inspirerend merk als E-Flight! 

Spreekt deze stage je aan?
Laat je gegevens achter. We nemen vliegensvlug contact met je op. 

 

Over E-Flight
E-Flight is het nieuwste en snelst groeiende luchtvaartmerk van Europa. Als eerste elektrische Flight Academy van Europa voeren wij 12 tot 16 elektrische vluchten per dag uit vanaf thuisbasis Teuge. Wij geloven in een wereld met een stil en schoon luchtruim waarin iedereen wil en kan blijven vliegen zonder schuldgevoel. 

E-Flight is nieuw (opgericht in mei 2021) en dat betekent: nieuw bedrijf, nieuwe technologie, nieuw concept. Wij zijn een start-up, maar vergis je niet. De oprichters zijn ervaren ondernemers en de vaart zit er lekker in. Dus, zoek je een unieke stage bij een uniek bedrijf? Gevonden! Bij E-Flight ga je veel leren en er is enorm veel te doen.