E-Flight Notices

Maak kennis met E-Flight ambassadeur: Maxine de Vries
Rondom E-Flight verzamelen we een team van ambassadeurs. Zij helpen om ons verhaal te verspreiden vanuit hun kennis en expertise. Maxine zet zich in voor een diverse, inclusieve en duurzame toekomst van de Nederlandse luchtvaart. Haar motto is: 'Niet praten, maar doen!.' Wat niet wil zeggen dat ze niet van praten houdt... Wij hielden een uitgebreid gesprek met haar over drijfveren, doelen en dromen. Fasten your seatbelts!
Lees verder
5 vliegensvlugge vragen aan: Peter / Instructeur bij E-Flight Academy

Om de twee weken stellen we iemand van het E-Flight Academy Team aan je voor. Deze keer is dat onze super ervaren instructeur Peter! Ooit als F16-piloot begonnen en inmiddels al 14 jaar bij KLM Cityhopper. E-Flight Academy was voor hem dé uitkomst om op een verantwoorde manier te doen wat hij leuk vindt.

Lees verder
5 vliegensvlugge vragen aan: Eelke / Instructeur bij E-Flight Academy
Om de twee weken stellen we iemand van het E-Flight Academy Team aan je voor. Deze keer is het de man die altijd autoverkoper wilde worden, maar uiteindelijk tóch piloot werd. De man die geen moment twijfelde om zijn baan als instructeur in Zwitserland direct in te ruilen voor E-Flight. Én de man die net zoveel BBQ-uren als vlieguren op zijn naam heeft: Eelke!  
Lees verder