Vliegopleidingen voor bedrijven

E-Flight Academy kan op maat voor jouw bedrijf vlieglessen verzorgen. Hieronder vind je enkele van de mogelijkheden. 

Elektrische vlieguren maken

Bij E-Flight Academy hebben we unieke vliegprogramma's waarbij piloten vlieguren kunnen opbouwen zonder CO2 uitstoot en met minder geluid. We maken hierbij gebruik van daluren om tegen een aantrekkelijk tarief kwalitatieve vliegtijd aan te bieden. Dit programma is ideaal voor zowel piloten in opleiding als ervaren piloten die hun vaardigheden op peil willen houden of verder willen ontwikkelen. Benieuwd? Laat het ons weten.

Mail naar boarding@eflight.nl


Vliegervaring opdoen

Voor veel bedrijven kan het ontzettend relevant zijn om medewerkers ervaring te laten opdoen met elektrisch vliegen. Zo hebben zijn we bijvoorbeeld met  medewerkers van de LVNL (Luchtverkeersleiding Nederland) elektrisch van Teuge naar Lelystad gevlogen. Voor en na de vlucht hebben we de mogelijke impact van elektrisch vliegen op het luchtruim besproken. Maar ook studenten van de KFA (KLM Flight Academy) maken wekelijks kennis met elektrisch vliegen door 2 vluchten uit hun syllabus bij E-Flight Academy te vliegen.  

Benieuwd naar wat E-Flight voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat het ons weten. 

Mail naar boarding@eflight.nlVooropleidingen

E-Flight Academy verzorgt ook op maat gemaakte vooropleidingen voor grotere opleidingsinstituten. Deze cursussen leggen een solide basis voor toekomstige studenten voordat ze aan een uitgebreidere opleiding beginnen. Het maakt de overstap naar intensievere vliegtrainingen soepeler en geeft studenten meer zelfvertrouwen. Is dit iets voor jouw? Neem contact op met onze head of training, Evert-Jan Feld, via

e-j@eflight.nl