E-Flight Lanceert Club voor E-Piloten

E-Flight Lanceert Club voor E-Piloten

E-Flight Academy, Europa's eerste elektrische vliegschool, kondigt met trots de lancering aan van E-Flight Club, een community voor pioniers in de duurzame luchtvaart die allemaal ook daadwerkelijk elektrisch kunnen vliegen. 65 leden, die hun vliegbrevet elektrisch hebben behaald of een E-Conversie hebben voltooid, zijn vanaf de start aangesloten bij de club.

"Sinds de oprichting van E-Flight Academy, meer dan twee jaar geleden, hebben we een grote groep e-piloten opgeleid die stuk voor stuk een ongekende passie voor elektrisch vliegen delen. Met de E-Flight Club brengen we deze enthousiaste pioniers samen, creëren we een platform voor het delen van ervaringen, het leggen van nieuwe connecties en bieden we de gelegenheid om gezamenlijk deel te nemen aan spannende evenementen. De E-Flight Club is meer dan een club, het is de thuisbasis van de waarmakers van de duurzame luchtvaart," aldus Merlijn van Vliet, Community Manager bij E-Flight Club.

E-Masters Tournament
Ter ere van de lancering van E-Flight Club kondigt E-Flight de allereerste editie van het E-Masters Tournament aan, een spannend evenement dat zal plaatsvinden op vrijdag 6 oktober bij E-Flight Academy. Dit toernooi, exclusief voor de E-Flight Club leden, is een rally bestaande uit twee vluchten in de Pipistrel Velis Electro. De deelnemers vliegen in duo's en moeten verschillende opdrachten uitvoeren waaronder zo energiezuinig mogelijk vliegen. Aanmelden als bezoeker van het E-Masters Tournament is ook mogelijk.Advanced Pilot Training

E-Flight kondigt ook een nieuwe Advanced E-Pilot Training aan. Dit trainingsprogramma is ontworpen voor gepassioneerde e-piloten die altijd op zoek zijn naar manieren om hun vliegvaardigheden te verbeteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het pakket bestaat uit drie onderdelen: Stickless Flying, Crosswind Landings en Right Seat Check-out. 

Internationaal
Vooruitkijkend zal E-Flight Club zich in de komende periode concentreren op het opbouwen en uitbouwen van de community. De club zal in eerste instantie opereren vanuit hun thuisbasis in Teuge, maar heeft ambities die verder reiken. Er zijn plannen in de maak om E-Flight Club internationaal uit te rollen.

Wil je lid worden van E-Flight Club? 

Neem contact op met Merlijn