Boek een proefles
elektrisch vliegen

Of geef er één cadeau

Een volledige les

De proefles is bij E-Flight echt een volledige les. Na aankomst op Airport Teuge krijg je vooraf een briefing en uitleg over het vliegtuig. Je leert over de technologie, vliegeigenschappen en de besturing. We taxiën naar de startbaan en stijgen op om 35 tot 40 minuten in de lucht te blijven. Je leert klimmen, dalen en bochten draaien. Na de landing rijden we terug naar de hangaar en krijg je nog een volledige debriefing. In totaal duurt de les 2 uur.
Boek je proefles

 

  • Zelf vliegen in een 100% elektrisch vliegtuig
  • Een volledige les. Misschien het begin van het halen van je vliegbrevet? Maar zeker geen verplichtingen. Gewoon genieten.
  • Onvergetelijke ervaring en uniek in Nederland!
  • Ben je al een ervaren piloot? Geen probleem! We passen de les zo aan dat deze perfect aansluit op je skills
Geef een les cadeau

Ervaringen

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

In de cockpit zaten eerder

André Kuipers

De astronaut bezocht E-Flight Academy voor zijn programma: De nieuwe missie van André Kuipers op NPO 1. André heeft zijn vliegbrevet en dus ook de hele proefles zelf gevlogen én netjes geland.

Harm Edens

Harm had uit principe al drie jaar niet gevlogen en toen zat hij in onze elektrische Pipistrel voor de 2022ste take-off. Helemaal enthousiast.

Klaas kan Alles

Klaas zocht in zijn missie uit of je een foto kan maken van 140 hectare land rondom Paleis het Loo zonder brandstof te gebruiken!

Goed om te weten

Let op

  • Zwaarder dan 95 kilo, laat het ons weten! Omdat we een licht vliegtuig vliegen is het maximale gewicht van toestel en passagiers samen 600 kg.
  • Deze proefles is inclusief elektriciteit, één landing en toeslagen. Alles eigenlijk.
  • Er passen slechts twee mensen in het toestel, dus geen vrienden achterin helaas. Je kan wel mensen meenemen om te kijken of meerdere proeflessen op hetzelfde moment boeken.
Selecteer datum en tijd

De omgeving!

Nederland vanuit de lucht is prachtig. Vanaf het airport is er een ruime keuze aan uitzichten. Wat dacht je van het prachtige Deventer, Paleis 't Loo, de Julianatoren, Berg en Bos, de Apenheul, de kronkels van de IJssel, de Veluwezoom, verschillende kastelen, het Nationaal Park de Veluwe en het Veluwemeer of de Grebbeberg? Navigeren richting deze juweeltjes krijg je dus ook mee in deze les.

Na de les

Vond je het fantastisch en smaakt het naar meer? Dan kun je overwegen om een Private Pilot License (PPL) opleiding bij ons te volgen. We beginnen met een assessment van een zestal lessen. De eerste heb je dan al achter de rug met deze proefles! Dat geldt overigens ook als je een andere opleiding zoals de E-Conversie bij ons wilt volgen.
Alles over het Private Pilot License

Zo werkt het

Datum en tijd afspreken

Boek je les