Laatste Covid update: Wat er wél kan!

Aanvankelijk konden we nog les blijven geven, maar helaas is dat vanaf 22 dec. '21 ook niet meer mogelijk. Gelukkig zijn er ook nog dingen die wel kunnen! Hier lees je wat:

🦾 Virtueel vliegen kan wél

Vliegen in onze gloednieuwe E-Flight Simulator kan natuurlijk wel. Omdat hij nog in ontwikkeling is, bieden we deze tijdelijk voor €100,- per sessie aan. Dit is een aangepaste compacte sessie van 1 uur incl. instructeur. 

Boek hier de E-Flight Simulator

✈️ Huren kan wél

Onze vliegtuigen huren is ook nog steeds toegestaan. Dus heb je de juiste papieren? Dan is dit een unieke tijd om een elektrische vlucht te maken in een waarschijnlijk héél rustig luchtruim! 

Huur hier de Velis

🤷🏼‍♀️Proefles geboekt?

Had je een proefles geboekt in de lockdown periode? Dan zal deze worden geannuleerd en krijg je een mail om een nieuwe datum uit te kiezen. Als je je vlucht nog niet had ingepland, kan je dat alsnog doen. Alleen dan wel na 15 januari.

Plan je proefles

☝️ En verder 

Kom je naar E-Flight voor de E-Simulator of voor huur, houdt je dan te allen tijde aan de algemene Corona-regels. Nog even op een rijtje:  

🤧 Bij klachten blijf je thuis

🙋‍♂️ Kom alleen naar E-Flight

🤜 Geef je instructeur geen hand

☝️ Houd waar mogelijk afstand

⏰ Blijf zo kort mogelijk

Mocht er in de tussentijd nog iets veranderen, dan laten we je het z.s.m. weten. Heb je nog vragen? Stel ze gerust: hello@eflight.nl of bel 055 203 2230.

Laten we hopen dat dit allemaal snel voorbij is. Stay safe. Stay healthy! 🙏