Gezocht: Stagiair UX / E-Commerce

Wat: Meeloopstage of afstudeerstage, verschillende opdrachten.
Wanneer: Per direct. Of wanneer jouw stageperiode begint.
Waar: E-Flight is gevestigd op vliegveld Teuge. Maar veel kan vanaf huis remote. 
Vergoeding: Marktconform, nader overeen te komen.

Waar zijn we naar op zoek?
E-Flight heeft een digital-only DNA. Alle processen zijn volledig gedigitaliseerd en met slimme tools wij zijn altijd op zoek naar de ultieme klantbeleving. Maar ook intern zijn verschillende online platformen naadloos op elkaar afgestemd om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Momenteel werken met de platformen Hubspot, Shopify, Airtable, Wings en Notion. Maar dit is continu in beweging en we zoeken continu naar de beste oplossing!

Kortom, voor het uitzoeken, opzetten, inrichten en optimaliseren van onze verschillende platformen zijn wij op zoek naar versterking. Iemand die er écht plezier uithaalt om samen met ons allemaal nitty gritty dingen te bedenken die de klantbeleving (intern en extern) super smooth laten verlopen. 

Wat kan E-Flight je bieden?
Achter E-Flight zit een team van ervaren ondernemers die je een zeer professionele begeleiding zullen geven. Voor deze functie word je begeleid door Matthijs die meer dan 20 jaar actief was als interaction designer en eigenaar van digitaal ontwerp bureau Hike One. Hij was verantwoordelijk voor talloze apps en platformen voor o.a. Marktplaats, Funda, Ziggo en Philips. Matthijs is nu  é én van de oprichters van E-Flight en rust niet voordat de luchtvaart in een flinke duurzame versnelling is gekomen. Door E-Flight! 

Spreekt deze stage je aan?
Laat je gegevens achter. We nemen vliegensvlug contact met je op. 

Over E-Flight
E-Flight is het nieuwste en snelst groeiende luchtvaartmerk van Europa. Als eerste elektrische Flight Academy van Europa voeren wij 12 tot 16 elektrische vluchten per dag uit vanaf thuisbasis Teuge. Wij geloven in een wereld met een stil en schoon luchtruim waarin iedereen wil en kan blijven vliegen zonder schuldgevoel. 

E-Flight is nieuw (opgericht in mei 2021) en dat betekent: nieuw bedrijf, nieuwe technologie, nieuw concept. Wij zijn een start-up, maar vergis je niet. De oprichters zijn ervaren ondernemers en de vaart zit er lekker in. Dus, zoek je een unieke stage bij een uniek bedrijf? Gevonden! Bij E-Flight ga je veel leren en er is enorm veel te doen.