Minister Harbers bezoekt E-Flight Academy

Minister Harbers bezoekt E-Flight Academy

Minister Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) bracht in augustus een bezoek aan vliegveld Teuge op uitnodiging van de KNVvL, AOPA, NACA en NVL. Het werkbezoek begon bij E-Flight Academy waar de minister zichtbaar onder de indruk was van alle ontwikkelingen die op vliegveld Teuge momenteel plaatsvinden op het gebied van duurzame luchtvaart. 

"Het lijkt wel alsof ik de toekomst binnenloop!" zei de Minister toen hij de blauw uitgelichte hangaar van E-Flight Academy binnenkwam. Na een korte presentatie van Matthijs Collard (mede-oprichter van E-Flight Academy) over de ontwikkelingen van elektrisch vliegen, kreeg de minister een rondleiding langs de vier elektrische vliegtuigen van E-Flight Academy. 

Minister Harbers was zichtbaar onder de indruk van alle ontwikkelingen die op vliegveld Teuge momenteel plaatsvinden op het gebied van duurzame luchtvaart.  Tot slot nam hij ook nog even plaats in de cockpit van de Pipistrel Velis Electro, het enige gecertificeerde elektrische vliegtuig ter wereld. 

Lees ook: 

Koning Willem-Alexander neemt kijkje in elektrisch vliegtuig van E-Flight Academy

Wil jij ook een keer elektrisch vliegen?
Dat kan gewoon! Kom vliegen zonder vliegschaamte bij E-Flight Academy. 

Boek hier direct een proefles voor €245