Het doel is €400.000 om de Hangaar van de Toekomst af te maken

Het doel is €400.000 om de Hangaar van de Toekomst af te maken

E-Deck en 's werelds eerste elektrische vliegschool, E-Flight Academy, bundelen hun krachten in een baanbrekende crowdfundingcampagne om de hangaar van de toekomst te realiseren. Deze visie omvat de installatie van 530 zonnepanelen, een megabatterij en volledig elektrisch vliegen op zonne-energie. Op dit moment ontbreekt alleen nog de financiering voor enkele cruciale stappen, zoals de voltooiing van de laadinfrastructuur voor vliegtuigen en verdere verduurzaming van het gebouw. Met deze crowdfundingactie hopen ze minimaal €400.000 op te halen.

Met de realisatie van een duurzame vliegschool, een innovatief kenniscentrum en een groene eventlocatie willen deze gedreven pioniers laten zien dat een groenere luchtvaart mogelijk is. Ze ontwikkelen niet alleen duurzame faciliteiten, maar dragen ook bij aan de kennis die de hele luchtvaartsector verder verduurzaamt.

Schone Vliegschool: E-Flight
E-Flight Academy, 's werelds eerste elektrische vliegschool, vliegt het hele jaar door op zonne-energie met vier elektrische vliegtuigen. Dit betekent nul uitstoot en geen overlast voor de omgeving! Vorig jaar waren al meer dan 10% van alle vliegbewegingen op vliegveld Teuge 100% elektrisch. 

Kenniscentrum: E-Campus
De E-Campus fungeert als het epicentrum van stille en schone luchtvaart. Hier wordt intensief onderzoek uitgevoerd in nauwe samenwerking met de elektrische luchtvaartindustrie. Ingenieurs, piloten, studenten en ondernemers delen hier hun kennis en expertise onder één dak.

Groene Eventlocatie: E-Deck
De locatie is niet alleen duurzaam maar heeft ook een GreenKey-keurmerk, strategisch gelegen aan de landingsbaan. Gasten voelen zich thuis en raken geïnspireerd door het stille opstijgen en landen van elektrische vliegtuigen.

Unieke Beloningen
Om deze crowdfundingactie nog aantrekkelijker te maken, zijn er verschillende opties met unieke beloningen beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld een laadpaal voor vliegtuigen en/of auto's naar jezelf laten vernoemen. Of je naam wordt vereeuwigd op de Hangaar van de Toekomst. 

Speciale Pledge
Om het voor supporters nog gemakkelijker te maken om hun steun te delen, is er een speciale "Vliegen op de Zon pledge" gecreëerd. Iedereen die de crowdfunding ondersteunt (wat al kan vanaf €500) ontvangt deze pledge en kan deze delen op sociale media om te laten zien dat zij de duurzame luchtvaart steunen en deelnemen aan deze crowdfunding.

Financiering en Terugbetaling
De lening die wordt gezocht bedraagt minimaal €400.000, heeft een looptijd van 6 jaar en een rentepercentage van 5% per jaar. In het eerste jaar ontvang je alleen rente, terwijl vanaf het tweede jaar zowel rente als aflossing in 10 gelijke halfjaarlijkse termijnen worden uitgekeerd. De opbrengsten voor de terugbetaling komen voort uit de verhuur van de evenementenhangaar, ruimteverhuur in de E-Campus en de verkoop van elektriciteit. Alle inkomstenstromen zijn reeds operationeel en hebben een bewezen staat van dienst.

Kijk voor meer informatie op onze websites: www.e-deck.nl en www.eflight.nl.

Doe mee met deze baanbrekende crowdfundingactie en draag bij aan de toekomst van duurzame luchtvaart! Samen kunnen we het verschil maken.

Early Birds kunnen zich hier alvast inschrijven: 
Schrijf je hier alvast in!